ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανδρεόπουλος: «Αντεπεξήλθαμε πλήρως στο πρώτο δύσκολο ματς της σεζόν»

Ικανοποίηση υπάρχει στον Παναθηναϊκό για την εικόνα που έδειξε η ομάδα στο πρώτο δύσκολο ματς της σεζόν, όπως τόνισε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στο Φοίνικα.

Ανδρεόπουλος: «Αντεπεξήλθαμε πλήρως στο πρώτο δύσκολο ματς της σεζόν»

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κόντρα στον Φοίνικα Σύρου, με τους «πράσινους» να επικρατούν 3-0 σετ και να μένουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να μένει απόλυτα ικανοποιημένος.

Ο προπονητής της ομάδας του «τριφυλλιού» μιλώντας μετά το φινάλε της αναμέτρησης, τόνισε την καλή απόδοση που έπιασαν οι παίκτες του, αλλά και την εικόνα που είχαν για να καταφέρουν να ξεπεράσουν το πρώτο δύσκολο εμπόδιο της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Περιμέναμε με ανυπομονησία αυτό το ματς γιατί ήταν το πρώτο δύσκολο για εμάς. Αυτά τα παιχνίδια με αυτούς τους αντιπάλους είναι ντέρμπι. Αντεπεξήλθαμε πλήρως όπως το είχαμε σχεδιάσει.

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ 1.868 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα με καλή απόδοση. Για να καταφέρεις να πάρεις τη νίκη σε αυτά το ματς πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα καλά. Αυτό που καταφέραμε είναι να έχουμε σταθερό ρυθμό για τρία σετ». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.