ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Δουλειά στην τακτική ενόψει Λαμίας – Μοναδικός στόχος το πρώτο «διπλό» της σεζόν

Την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαμία ολοκληρώνει σήμερα ο Παναθηναϊκός. Μοναδικός στόχος το πρώτο «διπλό», καθώς περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν.

Παναθηναϊκός: Δουλειά στην τακτική ενόψει Λαμίας - Μοναδικός στόχος το πρώτο «διπλό» της σεζόν

Οι «πράσινοι» αγωνίζονται τη Δευτέρα (22/11) κόντρα στη Λαμία, με το «τριφύλλι» να ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση που θα κλείσει την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του, γνωρίζουν πως περιθώρια για απώλειες βαθμών δεν υπάρχουν, ενώ θέλουν να εκμεταλλευτούν και την ήττα του Άρη κόντρα στον ΠΑΣ, για να αναρριχηθούν στον βαθμολογικό πίνακα. Με τον Σέρβο τεχνικό να μην αντιμετωπίζει περαιτέρω προβλήματα, πέρα από τις γνωστές απουσίες των Σενκεφελντ, Πούγγουρα, Κουρμπέλη και Ιωαννίδη.

Οι «πράσινοι» αυτές τις ημέρες στο Κορωπί δούλεψαν πάνω σε κομμάτια τακτικής, εκεί που έχει διαπιστωθεί η αδυναμία ως τώρα, ενώ ασχολήθηκαν και με θέματα ανάπτυξης της ομάδας. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει να δει την ομάδα του να αγωνίζεται με πιο επιθετικό τρόπο, καθώς γνωρίζει πως η ομάδα της Φθιώτιδας θα αντιμετωπίσει το «τριφύλλι» με αμυντικό προσανατολισμό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.538 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αναμέτρηση όπως έγινε γνωστό θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Βόλου, λόγω ακαταλληλότητας του «Αθ. Διάκος», ενώ σε ότι έχει να κάνει με τη πιθανή ενδεκάδα που θα ξεκινήσει το ματς, ο Σέρβος τεχνικός φαίνεται να έχει καταλήξει στους: Μπρινιόλι, Βελεθ, Σάρλια, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Αλεξανδροπουλος, Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος, Παλάσιος.

Περισσότερα συμπεράσματα για το πως και με ποιους θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λαμία, θα γίνουν γνωστά με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, όπου και θα γνωστοποιηθεί η αποστολή της ομάδας, που θα ταξιδέψει στην πόλη της Μαγνησίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.