ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Άαρον Ουάιτ: «Δυστυχώς δεν έπαιξα σε γεμάτο ΟΑΚΑ»

Ο Ααρόν Ουάιτ εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι δεν έπαιξε σε γεμάτο ΟΑΚΑ.

Άαρον Ουάιτ: «Δυστυχώς δεν έπαιξα σε γεμάτο ΟΑΚΑ»

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Δυστυχώς πέρσι δεν είχα την ευκαιρία να παίξω σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ. Αλλά τα ντέρμπι έχουν πολλά κοινά. Ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός είναι δύο γίγαντες της Ευρώπης, ο κόσμος και στις δύο πλευρές είναι παθιασμένος. Ήταν ενδιαφέρον για εμένα που ήμουν… κομμάτι αυτής της αντιπαλότητας. Το μόνο που με πείραξε, ήταν οι άδειες εξέδρες. Κανείς δεν ήρθε στα παιχνίδια, κανείς δεν έγραψε για σένα. Ήταν λίγο αποθαρρυντικό, γιατί έκανες τόση προσπάθεια, και στην πραγματικότητα φαίνεται ότι κανείς δεν νοιάζεται εκτός από την οικογένεια και τους πιο στενούς φίλους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.