ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο ΣΕΦ για να… συνεχίσει από εκεί που το άφησε με τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (19:30,ΕΡΤ3, live: Panathinaikos24.gr) για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια στην Basket League και φυσικά στόχο έχει να… συνεχίσει την παράδοση.

Στο ΣΕΦ για να… συνεχίσει από εκεί που το άφησε με τον Ολυμπιακό

Το πρώτο ντέρμπι μετά από 3 χρόνια στην Basket League είναι γεγονός. Οι πράσινοι πηγαίνουν στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου για πρώτη φορά μετά από 1.100 μέρες στο πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν από την  Μπάγερν την Πέμπτη και υποχρεώθηκαν στην 5η διαδοχική ήττα τους στην Ευρωλίγκα (81-78 στο Μόναχο), αν και παρουσιάστηκαν εμφανώς βελτιωμένοι.

Στη Stoiximan Basket League, το «τριφύλλι» μετράει 5 σερί νίκες, με πιο πρόσφατη το 100-75 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.247 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αγωνιά για την κατάσταση του Σαντ-Ρος, ο οποίος αποκόμισε ενοχλήσεις στη γάμπα και η συμμετοχή του στο ντέρμπι θα κριθεί την ύστατη ώρα. Αντιθέτως, δεν υπολογίζονται οι Φέρελ και Φλόιντ, που δεν έχουν δηλωθεί στην εξάδα των ξένων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» μετρούν 6 νίκες σε 8 αναμετρήσεις με τους Πειραιώτες, οι οποίοι διεξήχθησαν μήνα Νοέμβριο.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Κορομηλάς, Φούφης και Πουρσανίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.