ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Δεν πανικοβληθήκαμε, κερδίσαμε απολύτως δίκαια»

Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το Λαμία-Παναθηναϊκός.

Γιοβάνοβιτς: «Δεν πανικοβληθήκαμε, κερδίσαμε απολύτως δίκαια»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη (1-3) του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον τεχνικό των «πρασίνων» να σημειώνει ότι η ομάδα του δεν πανικοβλήθηκε όταν έμεινε πίσω στο σκορ.

Αναλυτικά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για:

-το ματς: «Καταρχήν είχαμε άσχημα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα. Είχαμε να παίξουμε και κόντρα σε μια ομάδα που είχε καλά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα ή τουλάχιστον σ’ όλα τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα ήταν πολύ δύσκολο να την κερδίσεις. Ουσιαστικά, ήταν το ”πρέπει” που το κάνει πιο δύσκολο. Ξέραμε ότι θα χρειαστεί πολλή υπομονή για να τα καταφέρουμε και σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι νομίζω ότι κερδίσαμε απολύτως δίκαια».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.990 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-το πόσο δύσκολο ήταν να γυρίσει το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός έχοντας προχωρήσει και σε δύο αναγκαστικές αλλαγές (Καρλίτος και Λούντκβιστ): «Δεν ήταν εύκολο. Αλλά αυτό που μας έδωσε τη δυνατότητα να αλλάξουμε το παιχνίδι, ήταν ότι δεν αλλάξαμε τον τρόπο σκέψης. Ήμασταν ήρεμοι στην κυκλοφορία της μπάλας. Ξέραμε ότι δεν θα γίνουν πολλές φάσεις κόντρα σε μια ομάδα που αμυνόταν με πολλά πρόσωπα και με δύο γραμμές έξω από την περιοχή. Έπρεπε να βρούμε λύσεις με ορθόδοξο τρόπο. Δεν πανικοβληθήκαμε, δεν βιαστήκαμε, δεν αλλάξαμε τον τρόπο σκέψης και επιμείναμε. Παρότι βγήκε νωρίς ο Καρλίτος και έπειτα και ο Λούντκβιστ. Οι παίκτες που πέρασαν ως αλλαγή μας έδωσαν τις επιλογές να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και να σκοράρουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.