ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επίσημη διαμαρτυρία του Παναθηναϊκού για ΕΡΤ: «Είστε αρνητές replay»

Ο Παναθηναϊκός ήταν έξαλλος με την ΕΡΤ για το γεγονός ότι δεν έδειχνε ριπλέι στους τηλεθεατές σε κρίσιμες φάσεις του αγώνα.

Επίσημη διαμαρτυρία του Παναθηναϊκού για ΕΡΤ: «Είστε αρνητές replay»

Πολλά ήταν τα παράπονα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τον τρόπο που μετέδωσε η ΕΡΤ το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Αυτό όμως που έκανε έξαλλους τους ανθρώπους του τριφυλλιού ήταν το γεγονός ότι η Δημόσια Τηλεόραση δεν έδειξε ριπλέι σε ορισμένες κρίσιμες φάσεις του αγώνα.

Από το πράσινο στρατόπεδο τόνιζαν ότι η… άρνηση να δείξουν ριπλέι επηρέαζε και την εικόνα που είχαν οι τηλεθεατές, σε ένα παιχνίδι που η διαιτησία ήταν κάκιστη.

Χαμός στο Βερολίνο: Τόσοι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένονται στο final 4!
Χαμός στο Βερολίνο: Τόσοι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένονται στο final 4! 3.659 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.