ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Διπλό και στον Βόλο, διπλό και στο εξοχικό και χωρίς Βασιλακόπουλο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το διπλό επί της Λαμίας που δίνει ώθηση στον Παναθηναϊκό, ενώ στέκεται και στο... διπλό στο ΣΕΦ που ήρθε με έναν ακόμη τρόπο.

Διπλό και στον Βόλο, διπλό και στο εξοχικό και χωρίς Βασιλακόπουλο!

Τι μέρα και αυτή. Νωρίς το ποδόσφαιρο, πιο μετά το μπάσκετ. Δύο εκτός έδρας νίκες και οι δύο με ανατροπή. Όλα πράσινα!

Στο ποδόσφαιρο κάναμε το πρώτο διπλό μετά από καιρό. Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο και όχι μόνο δεν είχε τρόπο να… ξεπαρκάρει το πούλμαν της Λαμίας, αλλά δέχθηκε και ένα γκολ από το πουθενά στην μοναδική σέντρα που έγινε στην περιοχή.

Το 1-0 στο ημίχρονο έμοιαζε με βουνό με βάση την εικόνα και της ομάδας, που ήταν απογοητευτική. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε άλλος Παναθηναϊκός και με τον Βιγιαφάνιες να κάνει το καλύτερό του φετινό παιχνίδι, τον Λούντκβιστ να δείχνει πολύ καλά στοιχεία και να ισοφαρίζει με ωραίο γκολ και τους Μαουρίσιο, Μακέντα να σκοράρουν και να συμμετέχουν στα γκολ έφθασε σε αυτό το 1-3. Μπορεί να έγινε στο 86 και στο 87, αλλά έγινε. Αν η ομάδα δεν κέρδιζε τώρα θα λέγαμε άλλα.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.412 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η νίκη θα βοηθήσει να προχωρήσει με καλή ψυχολογία η ομάδα, αλλά θα πρέπει από το πρώτο ημίχρονο όλοι να διδαχθούν και να μην ξαναπαρουσιάσουν τέτοια εικόνα. Είναι δεδομένο ότι ο Βιτάλ δεν είναι καλά και ο Χατζηγιοβάνης επίσης είναι αρνητικός. Λίγο πάγκο δεν θα τους κάνει κακό από την στιγμή που βλέπουμε άλλους παίκτες να μπαίνουν και να είναι καθοριστικοί.

Η νίκη βάζει την ομάδα στην εξάδα, αλλά θέλει σερί νικών, για να πει ότι κάτι αλλάζει και ότι κοιτάει πιο ψηλά. Πιστεύω, ότι αυτό το διπλό και με τον τρόπο, που ήρθε μπορεί να την βοηθήσει.

Μόλις τελείωσε το ποδόσφαιρο είχε αρχίσει το μπάσκετ. Τι ακούγαμε; «Ελάτε να φάτε 30, θα σπάσουμε το ρεκόρ» και άλλα τέτοια ωραία και γραφικά. Από ποιους; Από τους καλύτερους πελάτες. Το ματς ήταν σχετικά δύσκολο, αφού η ομάδα που ανέβηκε φέτος από την Α2 δυσκόλεψε την ομάδα του Πρίφτη και προηγήθηκε με 14 πόντους. Τότε μίλησε η παικτάρα που λέγεται Νέντοβιτς και αντίο Γρανάδα.

Τι έχω να πω για το διπλό στο εξοχικό; Με έλληνες και με ξένους διαιτητές, με Διαμαντίδη στο παρκέ και Διαμαντίδη στον πάγκο, με Ομπράντοβιτς και με Πρίφτη, με ΠΑΣΟΚ, με ΣΥΡΙΖΑ και με ΝΔ και από φέτος με Βασιλακόπουλο και χωρίς Βασιλακόπουλο και χωρίς πρώτη δόση και με την αναμνηστική δόση.

Ευτυχώς που υπάρχετε εσείς και μας δίνετε χαρές και το καλό είναι ότι υπάρχει ποικιλία στον τρόπο που σας κερδίζουμε μέσα στο ΣΕΦ στο εξοχικό μας. Πάντα τέτοια μωρή Πανάθα. Τον Παναθηναϊκό θα τον σέβεστε, διότι είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα μακράν του δεύτερου.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.