ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το μήνυμα του Ερασιτέχνη στον κόσμο: «Σας περιμένουμε εκεί»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών κόντρα στην Ενισέι.

Το μήνυμα του Ερασιτέχνη στον κόσμο: «Σας περιμένουμε εκεί»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού υποδέχεται σήμερα την Ενισέι στο ΟΑΚΑ στις 20:00 και αναμένουμε τους φιλάθλους μας να είναι εκεί. Το «τριφύλλι» ενημερώνει ότι οι κάτοχοι διαρκείας VIP θα εισέρχονται από την VIP είσοδο.

Όλα τα υπόλοιπα εισιτήρια και τα Green Passes θα εισέρχονται από την Θύρα 3 και οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30. Η τιμή της γενικής εισόδου για τον αγώνα με την Ενισέι είναι 10 ευρώ.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 41.055 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους στην είσοδο.

Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο μπορούν ηλεκτρονικά μέσω της viva στο ακόλουθο Link: https://www.viva.gr/tickets/sports/panathinaikos-ao-wbc-enisey/

Παράλληλα, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους από το γραφείο μελών στο γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» έως τις 16:00 και στο ΟΑΚΑ από τις 18:30, στη θύρα 3.

Σας γνωρίζουμε ότι θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης εντός έξι μηνών. Παρακαλείσθε να έχετε μαζί σας έγγραφο ταυτοποίησης (πχ ταυτότητα, διαβατήριο).»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...