ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θύρα 13: “Σεβόμαστε τους υγειονομικούς κανονισμούς – Από το νέο έτος οι εκδηλώσεις που θα θυμόμαστε για χρόνια”

Η Θύρα 13 με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι του χρόνου θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις για τα 55 χρόνια ύπαρξής της, καθώς σέβεται τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως τονίζει.

Θύρα 13: “Σεβόμαστε τους υγειονομικούς κανονισμούς – Από το νέο έτος οι εκδηλώσεις που θα θυμόμαστε για χρόνια” | panathinaikos24.gr

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13:

Αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ ο Πρίφτης
Αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ ο Πρίφτης 4.223 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Φέτος η Θύρα 13 συμπλήρωσε 55 χρόνια ύπαρξης.

Η θύρα 13 αποτελεί τον πρωτοπόρο οπαδικό φορέα της χώρας και ένα από τα πιο σεβαστά κινήματα στην Ευρώπη με παγκόσμια αναγνώριση.

Πλάι της μάθαμε να αγαπάμε τον Παναθηναϊκό αληθινά και αγνά, να αντιστεκόμαστε σε ότι μας θέλει δίχως φωνή και άποψη, να μαχόμαστε κόντρα σε όλους και σε όλα.

Δρόμοι, φυλακίσεις, δικαστήρια, κορεό, καπνογόνα, σημαίες ,πλακάτ, τύμπανα, φωνή, οικονομική ενίσχυση ερασιτέχνη, συνειδήσεις, συναισθήματα, όλα αυτά είναι η Θύρα 13 που έχει βιώσει τόσα στο πετσί της για τον Παναθηναϊκό αλλά είναι ακόμα εδώ να παλεύει.

Είμαστε οι μόνοι οπαδοί στην χώρα που τα έχουμε βάλει με όλους γιατί η θύρα 13 βασίστηκε στις αξίες της ανυπακοής και της ανιδιοτέλειας. Σαν θεματοφύλακας είναι εκεί να προασπίζει την Παναθηναϊκή ιδέα από το 1966.

Σεβόμενοι λοιπόν την έξαρση της υγειονομικής κρίσης βάζοντας σε προτεραιότητα την προστασία των μελών μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εκδηλώσεις για τα 55 χρόνια της θύρας 13 θα πραγματοποιηθούν από το νέο έτος έτσι ώστε να γιορτάσουμε το μεγαλείο του κινήματος μας όπως αρμόζει και με τον τρόπο που πρέπει. Εκδηλώσεις που πιστέψτε μας θα τις θυμόμαστε για πολλά χρόνια ..»

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close