ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μαουρίσιο στο p24: “Να συνεχίσουμε να παλεύουμε – Θέλω να παίζω και να δίνω το καλύτερο για την ομάδα”

Ο Βραζιλιάνος χαφ μιλάει στο panathinaikos24.gr για το διπλό του τριφυλλιού επί της Λαμίας, τη συνέχεια, τη δική του απόδοση και το γεγονός ότι θέλει να παίζει περισσότερο και να βοηθήσει την ομάδα του.

Μαουρίσιο στο p24:

Ο Βραζιλιάνος χαφ μιλάει στο panathinaikos24.gr για το διπλό του τριφυλλιού επί της Λαμίας, τη συνέχεια και τη δική του απόδοση.

Ο Μαουρίσιο υπήρξε καθοριστικός στην αναμέτρηση του Βόλου. Ερχόμενος από τον πάγκο, είναι ο ποδοσφαιριστής που πήρε το πέναλτι για να γίνει στη συνέχεια το 1-2, ενώ σκόραρε το τρίτο τέρμα του Παναθηναϊκού διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο Πανθεσσαλικό και βάζοντας τη δική του υπογραφή στην πράσινη επικράτηση.

Ο έμπειρος χαφ μίλησε στην ιστοσελίδα μας για την ανατροπή που έκανε η ομάδα απέναντι στην καλοστημένη αμυντικά Λαμία: “Δεν είναι εύκολο να παίζουμε κόντρα σε ομάδες που είναι συνεχώς πίσω από την μπάλα και αμύνονται. Είχαμε την υπομονή να ελέγξουμε τον ρυθμό και να βρούμε χώρους. Στο τέλος καταφέραμε να βρούμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε, τη νίκη δηλαδή”.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.636 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε στις διαφορές των δυο ημιχρόνων και την άνοδο της ομάδας στην επανάληψη: “Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε μερικές φορές τη διαφορά απόδοσης, αλλά προσπαθούμε να κάνουμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής. Κάποιες φορές μας βγαίνει στο γήπεδο, κάποιες άλλες όχι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Το βέβαιο είναι ότι προσπαθούμε για το καλύτερο και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Ως ομάδα έχουμε στόχους και τους παλεύουμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στη συνέχεια”.

Ο Μαουρίσιο, τέλος, στάθηκε στη δική του απόδοση και στο γεγονός ότι δεν αγωνίζεται πολύ. Ο Βραζιλιάνος είναι έτοιμος να αρπάξει ξανά την ευκαιρία και να επιστρέψει στο βασικό σχήμα: “Ok, αυτή τη στιγμή έρχομαι από τον πάγκο και βοηθάω την ομάδα μου. Ως παίκτης, θέλω να αγωνίζομαι περισσότερο. Φυσικά, σέβομαι τις προτεραιότητες και τις επιλογές του προπονητή μας. Σίγουρα σε κανέναν δεν αρέσει να μην αγωνίζεται πολύ και να βρίσκεται στον πάγκο.  Δεν είχα συνηθίσει να παίζω λίγα λεπτά, αλλά στηρίζω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου και είμαι εδώ, έτοιμος να αγωνίζομαι. Δουλεύω στις προπονήσεις και συνεχώς πιέζω τον εαυτό μου. Συνεχίζω να δουλεύω σκληρά καθημερινά, είμαι έτοιμος να παίξω περισσότερο και να βοηθήσω την ομάδα. Οπως είπα και παραπάνω, οφείλω να σεβαστώ τις προτεραιότητες του προπονητή. Σίγουρα δεν είμαι ευτυχής με την κατάσταση. Ωστόσο, είμαι πάντα έτοιμος να δίνω το καλύτερο για την ομάδα. Να βοηθήσω για να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της, αλλά και εγώ τους δικούς μου”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.