ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Η δυναμική παρουσία των οπαδών στο ματς με την Ενισέι (Vid)

Πάνω από 1500 οπαδοί, δημιούργησαν «καυτή» ατμόσφαιρα, στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού, κόντρα στην Ένισει.

Παναθηναϊκός: Η δυναμική παρουσία των οπαδών στο ματς με την Ενισέι (Vid)

Την δυναμική τους παρουσία στις εξέδρες του κλειστού των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, έδειξαν γι’ άλλη μια φορά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Πάνω από 1500 οπαδοί των «πρασίνων» δημιούργησαν μια «καυτή» ατμόσφαιρα και υποστήριξαν δυναμικά την ομάδα μπάσκετ γυναικών του «τριφυλλιού» στην αναμέτρηση για το Eurocup, κόντρα στην Ενισέι.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ηττήθηκε με το βαρύ 96-72, ωστόσο δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να ενισχύουν με τη φωνή του την ομάδα της Ελένης Καπογιάννη, ενώ στο φινάλε αποθέωσαν τις παίκτριες και ζήτησαν το «διπλό» στο ΣΕΦ, καθώς η ομάδα μπάσκετ αντιμετωπίζει την Κυριακή στο φαληρικό γήπεδο τον Ολυμπιακό, στο μεγάλο ντέρμπι για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.143 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...