ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: «Πνίγει» την Οστράβα και παίρνει την πρόκριση μαζί με τον κόσμο του

Στο κατάμεστο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (20:00) την Οστράβα για το Challenge Cup γυναικών και θέλει τη νίκη για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Παναθηναϊκός: «Πνίγει» την Οστράβα και παίρνει την πρόκριση μαζί με τον κόσμο του

Έτοιμη για την πρώτη πρόκληση της σεζόν, είναι η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού που αντιμετωπίζει απόψε (20:00) την Οστράβα εντός έδρας.

Η ήττα της περασμένης εβδομάδας με 3-2 σετ στην Τσεχία δεν λέει απολύτως τίποτα, με τον Παναθηναϊκό να θέλει να εκμεταλλευτεί τη δυναμική παρουσία του κόσμου του και να επικρατήσει με 3-0 ή 3-1 για να προκριθεί. Σε περίπτωση νίκης με 3-2 θα υπάρξει παράταση και χρυσό σετ στο οποίο θα κριθεί η πρόκριση.

Ο Ερασιτέχνης με ανακοίνωσή του, γνωστοποίησε πως η αναμέτρηση έγινε sold out, με τους «πράσινους», να μετατρέπουν σε καμίνι το κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα »
Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα » 738 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Απόστολου Οικονόμου δεν υπάρχουν, με τον Παναθηναϊκό να κατεβαίνει στην αναμέτρηση με πείσμα και θέληση για να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Ο Ρώσος, Μιχαήλ Μπονταρένκο και ο Τούρκος, Ερόλ Ακμπουλούτ θα είναι οι δύο διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης.

Το ματς θα καλυφθεί μέσω Live streaming από την ιστοσελίδα Sdna.gr, ενώ θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση και από το Panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...