ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Η είσοδος των φιλάθλων με Οστράβα

Επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο για το ματς με την Οστράβα, εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Η είσοδος των φιλάθλων με Οστράβα

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού υποδέχεται σήμερα την Οστράβα στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 20:00 για τον δεύτερο αγώνα του CEV Challenge Cup.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ερασιτέχνη:

«Η προπώληση εισιτηρίων έχει σταματήσει από χθες (23/11) καθώς ο αγώνας είναι sold out.

Οι πόρτες για τους φιλάθλους που είναι κάτοχοι διαρκείας ή έχουν προμηθευτεί εισιτήριο θα ανοίξουν στις 18:30.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους στην είσοδο και οι κάτοχοι εισιτηρίου με την επίδειξη του εισιτηρίου τους.

Σας γνωρίζουμε ότι θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης εντός έξι μηνών. Παρακαλείσθε να έχετε μαζί σας έγγραφο ταυτοποίησης (πχ ταυτότητα, διαβατήριο).

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι βάσει του Ευρωπαϊκού πρωτοκόλλου η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και απαγορεύονται ρητά τα καπνογόνα και οποιοδήποτε άλλο είδος βεγγαλικού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.