ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Στην κορυφή οι «πράσινοι»

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού προπορεύεται στο πρωτάθλημα και παράλληλα οι παίκτες του πρωταγωνιστούν στις στατιστικές κατηγορίες της Volleyleague .

Παναθηναϊκός: Στην κορυφή οι «πράσινοι»

Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των λίμπερο ο Δημήτρης Γκαράς βερίσκεται στην πρώτη θέση στο σχετικό ranking με 0,44175 αφήνοντα στη δεύτερη θέση τον Μενέλαο Κοκκινάκη του ΠΑΟΚ με 0,44172.

Παράλληλα στους ακραίους ο Θανάσης Πρωτοψάλτης βρίσκεται στην πρώτη θέση του ranking με 0,34417 ενώ ο Αλέξανδρος Ράπτης είναι στην έκτη θέση με 0.28372. Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος βρίσκεται στην 8η θέση στην σχετική κατάταξη με 0.26966.

Στους διαγώνιους ο Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις είναι πρώτος με 0.39579 ενώ στους κεντρικούς ο Λούκας Ρανγκέλ είναι πέμπτος με 0.44216 και ο Σάσο Στάλεκαρ είναι όγδοος με 0.42093

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.