ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Να… χτίσει πάνω στη νίκη επί του Ολυμπιακού

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ζενίτ στο ΟΑΚΑ (21:30, Novasports prime, LIVE: Panathinaikos24.gr) για την 12η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να επιστρέψει στις νίκες σε αυτή τη διοργάνωση.

Να… χτίσει πάνω στη νίκη επί του Ολυμπιακού

Ο Παναθηναϊκός θέλει η νίκη με τον Ολυμπιακό να αποτελέσει την απαρχή ενός νικηφόρου σερί τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Το «τριφύλλι» έδειξε χαρακτήρα στο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος τη Δευτέρα κι έφτασε σε ένα σημαντικό διπλό (76-81) με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νέντοβιτς, ο οποίος σταμάτησε στους 24 πόντους.

Αντιθέτως, στην Ευρωλίγκα οι «πράσινοι» μετρούν 5 διαδοχικές ήττες, με πιο πρόσφατη αυτή στο Μόναχο, 81-78 από την Μπάγερν. Έτσι, η ομάδα του Πρίφτη υποχώρησε στο 2-9 και αναζητά αντίδραση. Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 32.154 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την άλλη, η Ζενίτ βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ, καθώς προέρχεται από 5 συνεχόμενες νίκες και ανέβηκε στο 8-3.

Την περασμένη εβδομάδα έκανε το «2 στα 2» στα εντός με Άλμπα (75-66) και Αρμάνι Μιλάνο (74-70).

Για την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης είναι ένα ζήτημα αν θα αγωνιστεί ο γκαρντ Ναπίερ. Το ραντεβού με τον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερο για τον προπονητή των Ρώσων, Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος εργάστηκε στο «τριφύλλι» από το 2016 μέχρι το 2018, αλλά και για τον γενικό διευθυντή της Ζενίτ, Μάνο Παπαδόπουλο, που πέρασε μια… ζωή στα πράσινα. Διαιτητές του αγώνα οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία) και Ούρος Νίκολιτς (Σερβία).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.