ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Ψηλά το σκορ στο “Brondby Stadium”

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Ψηλά το σκορ στο “Brondby Stadium”

Το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα τα έχει όλα! 15 ματς για το Europa League, 16 αναμετρήσεις στο Conference League και δράση στα πρωταθλήματα Βραζιλίας, Αργεντινής, Αμερικής και Μεξικού. Φυσικά οι “μάχες” των ελληνικών ομάδων ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι της Πέμπτης (25/11) και εμείς θα ασχοληθούμε παρακάτω με παιχνίδι από το Europa League. Μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε γρήγορο και αξιόπιστο livescore και να μαθαίνετε άμεσα όλα όσα χρειάζεστε για το κάθε παιχνίδι.

Στο στόχαστρο μας μπαίνει η αναμέτρηση Μπρόντμπι – Λυών. Συλλέγει εμπειρίες και ήξερε πως το έργο της ήταν εξαρχής πολύ δύσκολο απέναντι σε ομάδες με μεγάλη εμπειρία και ποιότητα στις ευρωπαϊκές παραστάσεις η Μπρόντμπι. Δείχνει πάντως ένα τίμιο πρόσωπο μέχρι στιγμής και οι εμφανίσεις της είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπείς. Η πρόκριση στα νοκ άουτ μοιάζει όνειρο απατηλό αλλά ο στόχος της τρίτης θέσης είναι εφικτός και το παιχνίδι με την Λυών είναι κομβικής σημασίας, αλλά η αποστολή της σήμερα είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Το απόλυτο αφεντικό του ομίλου είναι η ομάδα του Πίτερ Μποζ, που απέναντι στην Σπάρτα Πράγας καθάρισε την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στους «16» του θεσμού. Έδειξε χαρακτήρα και με σπουδαία ανατροπή στην Πράγα, ενώ κέρδισε με μεγάλη άνεση την Σπάρτα και εντός έδρας με 3-0.  Θέλει να διακριθεί στο Γιουρόπα Λιγκ και να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Europa League μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Πέμπτης!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...