ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γεμίζει το ΟΑΚΑ για τους θριαμβευτές του ΣΕΦ

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού γεμίζει το ΟΑΚΑ για να πει το δικό του «ευχαριστώ» στους θριαμβευτές του ΣΕΦ, αλλά και για να ωθήσει την ομάδα στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της.

Γεμίζει το ΟΑΚΑ για τους θριαμβευτές του ΣΕΦ

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού επικράτησε του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και έκανε χαρούμενος τους φιλάθλους της, οι οποίοι την υποδέχτηκαν στο ΟΑΚΑ και έκαναν τη νύχτα… μέρα.

Σήμερα αναμένεται να υπάρξει και δεύτερος γύρος αποθέωσης. Οι πράσινοι οπαδοί πρόκειται  να γεμίσουν το ΟΑΚΑ στο ματς με τη Ζενίτ, προκειμένου να πουν  το δικό τους «ευχαριστώ» σε παίκτες και τεχνικό τιμ για το διπλό στο ΣΕΦ.

Φυσικά, με τον τρόπο αυτό θα δείξουν την έμπρακτη στήριξη τους στην ομάδα ενόψει της συνέχειας αλλά και για το σημερινό ματς με την Ζένιτ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.916 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, η επιστροφή του Πασκουάλ αποτελεί έναν ακόμα λόγο για να έρθουν όλο και περισσότεροι στο ΟΑΚΑ. Οι φίλοι του τριφυλλιού έχουν στην καρδιά τους τον Τσάβι Πασκουάλ για όσα προσέφερε στην ομάδα όταν κάθισε στον πάγκο της.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.