ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χάποελ Ιεροσαλήμ για Φέρελ – Τι γίνεται με Φλόιντ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, η Χάποελ Ιεροσαλήμ έχει στο στόχαστρό της τον Φέρελ.

Χάποελ Ιεροσαλήμ για Φέρελ - Τι γίνεται με Φλόιντ

Σύμφωνα με την έγκυρη ιστοσελίδα του Ισραήλ Sport5.co.il, ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Χάποελ Ιερουσαλήμ. «Η Χάποελ προσπαθεί να αποκτήσει τον Φέρελ, που είναι στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό.

Οι κόκκινοι είναι σε συζητήσεις με τον Αμερικανό γκαρντ, αλλά είναι ακόμη ασαφές αν θα αντικαταστήσει κάποιον από το υπάρχον ρόστερ», αναφέρει το δημοσίευμα.

O 28χρονος άσος έχει αγωνιστεί σε μόλις 5 αγώνες της Ευρωλίγκας και συνολικά 40 λεπτά (!) έχοντας 1,6 πόντους, 1,8 ασίστ και 1 ριμπάουντ σε περίπου 8 λεπτά κατά μέσο όρο. Ήταν σταθερά εκτός ρόστερ της Stoiximan Basket League και δεν μπόρεσε ποτέ να βρει ρυθμό και να προσαρμοστεί στα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.338 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.