ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Blog – Κρος: «Μοναδικό αυτό που ζήσαμε – Μας έδωσε δύναμη ο κόσμος»

Η Τζένιφερ Κρος μέσα από το blog της στο Panathinaikos24.gr αναφέρεται στη νίκη-πρόκριση επί της Οστράβα, αλλά και στην μοναδική ατμόσφαιρα του Αγίου Θωμά.

Blog - Κρος: «Μοναδικό αυτό που ζήσαμε - Μας έδωσε δύναμη ο κόσμος»

Η Τζένιφερ Κρος μέσα από το blog της στο Panathinaikos24.gr αναφέρεται στη νίκη-πρόκριση επί της Οστράβα, αλλά και στην μοναδική ατμόσφαιρα του Αγίου Θωμά.

«Καλησπέρα σας.

Είμαι πολύ χαρούμενη μετά το χθεσινό αποτέλεσμα και την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ. Στο χθεσινό παιχνίδι παίξαμε πολύ καλά, αλλά στο να έρθει αυτή η πρόκριση βοήθησε και πολύ ο κόσμος της ομάδας. Οι οπαδοί μας ήταν πραγματικά εκπληκτικοί.

Από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι και τον τελευταίο πόντο δεν σταμάτησαν να τραγουδούν, πράγμα που μας έδωσε μεγάλη ώθηση. Είμαι ενθουσιασμένη από την στήριξη τους και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ότι αυτό που έζησα ήταν πρωτόγνωρο. Ήταν πραγματικά φανταστικά και όλη στην ομάδα θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε και πάλι.

Όσον αφορά το παιχνίδι, παίξαμε πολύ καλύτερα σε σχέση με το πρώτο ματς με την Οστράβα. Στην άμυνα βελτιώσαμε το μπλογκ, αλλά και την υποδοχή μας. Από την άλλη επιθετικά πιστεύω ότι ήμασταν ασταμάτητες.

Κλείνοντας θέλω να πω ότι γι’ αυτό τον κόσμο δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε ούτε στιγμή. Αξίζουν τα καλύτερα και πρέπει να τους κάνουμε συνέχεια περήφανους.

Θα τα ξαναπούμε,

Τζένιφερ Κρος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE