ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Βραβεύτηκε ο Πασκουάλ – Χειροκροτήθηκε θερμά ο Παπαδόπουλος (Pics)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δια χειρός Φραγκίσκου Αλβέρτη βράβευσε τον Τσάβι Πασκουάλ για την προσφορά του στην ομάδα. Θερμό χειροκρότημα για Μάνο Παπαδόπουλο από τον κόσμο.

Παναθηναϊκός: Βραβεύτηκε ο Πασκουάλ – Χειροκροτήθηκε θερμά ο Παπαδόπουλος (Pics)

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τη Ζενίτ, βράβευσε τον Καταλανό τεχνικό, για την προσφορά του στο σύλλογο.

Παράλληλα με τον Πασκουάλ, ανθοδέσμες δόθηκαν στα πρώην πράσινα μέλη του τεχνικού επιτελείου του έμπειρου προπονητή, Διαμαντή Παναγιωτόπουλο, Ινίγο Θορθάνο και Γιάννη Ζυγούρη.

Κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, ο Μάνος Παπαδόπουλος χειροκροτήθηκε από όλο τον κόσμο που βρισκόταν στις εξέδρες, με τον πρώην στέλεχος της «πράσινης» ΚΑΕ, να ανταποδίδει εμφανώς συγκινημένος.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.352 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε πως, ο Μάνος Παπαδόπουλος κατά την περσινή αντίστοιχη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, είχε λάβει το δικό του βραβείο από τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Φραγκίσκο Αλβέρτη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.