ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου στο δεύτερο ημίχρονο»

Όσα δήλωσε ο Έλληνας σέντερ μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Ζενίτ. Τι είπε για την προσωπική του απόδοσή, αλλά και για τη βοήθεια που είχε από τους συμπαίκτες του.

Παπαγιάννης: «Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο Έλληνας σέντερ ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχε 18 πόντους, όσους δήλαδη και ο «καυτός» Νεμάνια Νέντοβιτς, ενώ πέτυχε επίσης 4 μπλοκ και 13 ριμπάουντ, κάνοντας το double-double.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα σέντερ: 

«Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό κι εγώ δεν ήμουν καλός, αλλά στο δεύτερο οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να βρω και πάλι ρυθμό και να φτάσουμε στη νίκη.

Είδαμε τι λάθη κάναμε στο video. Ξενερώσαμε που χάσαμε ένα δικό μας ματς με την Μπάγερν. Βρήκαμε μία ζώνη και δουλεύουμε σε αυτή που μας βοηθάει. Κερδίσαμε τον Ολυμπιακό. Όλες οι ήττες μας πονάνε, και από την Ούνικς και από την Ζαλγκίρις. Όταν η Ζενίτ έβαλε τα ελεύθερα βγήκαμε περισσότερο έξω για να «κλείσουμε» τα σουτ.

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.361 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Φράνκαμπ έπαιξε πολύ καλά το πικ εν ρολ. Θέλουμε πλέον να χτίσουμε ένα μομέντουμ, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Παίζουμε με την ΤΣΣΚΑ την ερχόμενη εβδομάδα. Δεν έχουμε ματς για το πρωτάθλημα αν και θα θέλαμε. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέσα από την προπόνηση».

Για την βοήθεια από τους περιφερειακούς και τον Νέντοβιτς: «Βοηθάνε οι σουτέρ να έχουμε περισσότερες ελεύθερες πάσες στους υπόλοιπους παίκτες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήθελα να πάρω ενέργεια και να πάρω τα ριμπάουντ».

Για την κριτική: «Προσωπικά δεν διαβάζω όσα γράφονται. Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερο και διαφορετικό και για τις δύο ομάδες. Σίγουρα θα ασκείται κριτική, Παναθηναϊκός είμαστε. Θέλουμε να πάρουμε νίκες για να βγάλουμε ασπροπρόσωπους τους εαυτούς μας για την σκληρή δουλειά στην προπόνηση. Η κριτική είναι καλοπροαίρετη, ανεξάρτητα από το αν είναι θετική ή αρνητική».

Για τα σουτ: «Βάλαμε καλάθια ψυχολογία. Πιο παλιά χωρίς νίκες δεν το κάναμε. Πρέπει να παίζουμε σκληρή άμυνα. Όταν δεν σκοράρεις, στεναχωριέσαι. Μέσα από αγώνες θα αποδώσει αυτό».

Για τον κόσμο και το καλάθι στα 0,9″: «Η Θύρα 13 γέμισε το γήπεδο, θέλουμε να συνεχίσει έτσι. Για την φάση πίστευα μέσα μου ότι θα έρθει η μπάλα σε μένα και σκόραρα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.