ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Παπαγιάννης που όλοι θέλουμε!

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε εντυπωσιακά πράγματα στη χθεσινή νικηφόρα αναμέτρηση με τη Ζενίτ και έδειξε τον δρόμο για τη συνέχεια.

Ο Παπαγιάννης που όλοι θέλουμε!

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε εντυπωσιακά πράγματα στη χθεσινή νικηφόρα αναμέτρηση με τη Ζενίτ και έδειξε τον δρόμο για τη συνέχεια.

Το έχουμε τονίσει, κατ΄ επανάληψη. Ο Έλληνας σέντερ είναι μια περίπτωση που δεν πρέπει να αδικηθεί. Αν η ομάδα τον βοηθήσει με το παιχνίδι της και αν ο ίδιος συνεχίσει να δουλεύει και να εξελίσσεται, βάζοντας συνεχώς νέα πράγματα στο παιχνίδι του και διορθώνοντας αδυναμίες, τότε μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα. Οπως χθες, στη νικηφόρα αναμέτρηση με τη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ. Ο big papa ήταν εξαιρετικός και στις δυο πλευρές του παρκέ.

Επιθετικά, ο Παπαγιάννης ήταν ο φόβος της αντίπαλης άμυνας. Πήρε πάσες, “ταίστηκε” από τους κοντούς και φόρτωσε το αντίπαλο καλάθι με 18 πόντους. Είχε 8/9 δίποντα και 2/6 βολές. Στην άμυνα τα πήγε, επίσης, σούπερ, κυριαρχώντας στους αιθέρες. Μάζεψε συνολικά 13 ριμπάουντ, 10 αμυντικά και τρία επιθετικά, ενώ είχε και τέσσερις τάπες! Αναμφίβολα, η χθεσινή εμφάνιση του Παπαγιάννη ήταν από τις καλύτερές του στην Ευρωλίγκα και τέτοιες βραδιές του Έλληνα σέντερ προκαλούν… τρόμο σε κάθε αντίπαλο.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.213 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτός είναι ο δρόμος για τον ψηλό του τριφυλλιού. Τα στοιχεία τα διαθέτει, το κορμί του το έχει δουλέψει, απαιτείται διάρκεια και όλο και περισσότερη εξέλιξη, προκειμένου να βγει κερδισμένος και αυτός και η ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.