ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Θέλει ξανά τον κόσμο δίπλα του

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη Λεωφόρο και χρειάζεται ξανά τη συμπαράσταση του κόσμου του στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Παναθηναϊκός: Θέλει ξανά τον κόσμο δίπλα του

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη Λεωφόρο και χρειάζεται ξανά τη συμπαράσταση του κόσμου του στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Οι πράσινοι φιλοξενούν τον Παναιτωλικό (19:30) και έπειτα από το διπλό επί της Λαμίας, που ήταν και το πρώτο στο πρωτάθλημα, ψάχνουν και επιστροφή στις εντός έδρας επιτυχίες μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ και την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Η νίκη επί της ομάδας του Αγρινίου είναι επιτακτική ανάγκη και με αυτό το σκεπτικό συνεχίζεται η προετοιμασία του τριφυλλιού.

Άπαντες στον Παναθηναϊκό θέλουν ξανά τη συμπαράσταση του κόσμου τους. Η Λεωφόρος φέτος είναι ξανά… καμίνι σε κάθε ματς, με τους οπαδούς της ομάδας να δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Αυτό πρέπει να συμβεί και το απόγευμα της Κυριακής. Το καλό είναι ότι ο καιρός που δεν είναι καλός στην Αττική από την Τετάρτη, θα αλλάξει προς το καλύτερο την ημέρα του αγώνα.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 91.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν από 5 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε με ένα κλικ εδώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...