ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πήρε Κάιζερ ο Παναθηναϊκός!

Μεταγραφική ενίσχυση για τον Παναθηναϊκό.

Πήρε Κάιζερ ο Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sdna.gr, ο Παναθηναϊκός έχει φέρει στην Αθήνα την Αμερικανίδα σέντερ, Λινέτα Κάιζερ (1,93 μ., 31 ετών).

Η Αμερικανίδα σέντερ θα δώσει βοήθειες στο «τριφύλλι» στη ρακέτα. Είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου, γεγονός που δίνει εξτρά “πλεονέκτημα” στην κίνηση αυτή.

Η Κάιζερ προπονείται τις τελευταίες μέρες με τον Παναθηναϊκό.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.169 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φέτος αγωνίστηκε στην Τουρκία με τη φανέλα της Τσανκάγια, ενώ στο έχει παίξει στην Κίνα, στη Φενέρμπαχτε και στον Ολυμπιακό, προτού πάει στο wnba.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.