ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανδρεόπουλος: «Υψηλού επιπέδου το πρωτάθλημα – Η ήττα μας ενοχλεί»

Στα σημεία που κόστισαν στον Παναθηναϊκό και ήρθε η πρώτη ήττα στη Volley League από τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ανδρεόπουλος: «Υψηλού επιπέδου το πρωτάθλημα - Η ήττα μας ενοχλεί»

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την πρώτη του ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με 3-0 και ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος σχολίασε την απόδοσή των «πρασίνων» μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ομάδας του Παναθηναϊκού:

Για το καλό ξεκίνημα στο πρώτο σετ που δεν είχε ανάλογη συνέχεια: «Νομίζω ότι κατάφερε ο ΠΑΟΚ να μας βγάλει μακριά από το φιλέ με αρκετή δύναμη στο σερβίς. Δεν φάνηκε αυτό στη στατιστική αλλά είχαμε κάποια διαστήματα που δεν μπορούσαμε να οργανώσουμε καλά την επίθεση. Ο ΠΑΟΚ μας έσπαγε μπάλες και πέρναγε στην αντεπίθεση. Νομίζω ότι κάπου εκεί κρίθηκε το παιχνίδι».

Για την απουσία του Πρωτοψάλτη και αν αυτή κόστισε στον Παναθηναϊκό: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, νομίζω ότι η ομάδα μας ήρθε εδώ δυνατή για να πάρει τη νίκη, το πιστεύαμε. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και αυτό είναι το αποτέλεσμα. Να μην παρεξηγηθώ, έχουμε τα όπλα, δεκατέσσερις παίκτες που όποιος κληθεί να παίξει, θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.176 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη δυναμική του φετινού πρωταθλήματος: «Είναι πολύ δυνατό το επίπεδο, τα παιχνίδια των ομάδων που έληξαν με 3-0 σετ έχουν πλασματικό σκορ, και οι τέσσερις ομάδες (σ.σ ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Φοίνικας Σύρου) βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο και ως βόλεϊ πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. Η ήττα μας πειράζει αλλά παρακολουθούμε βόλεϊ υψηλού ευρωπαϊκού επιπέδου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.