ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ρόγκα στο Panathinaikos24.gr: «Έχουμε πολύ ποιοτική ομάδα για Ελλάδα και Ευρώπη – Ανατρίχιασα με την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος»

Η Πέννυ Ρόγκα, έμπειρη λίμπερο της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, μιλάει αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr για την απόδοση της ομάδας στα ευρωπαϊκά ματς, τη διαχείριση των στόχων σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και τη δυναμική παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

Ρόγκα στο Panathinaikos24.gr: «Έχουμε πολύ ποιοτική ομάδα για Ελλάδα και Ευρώπη - Ανατρίχιασα με την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος»

Η Πέννυ Ρόγκα, έμπειρη λίμπερο της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, μιλάει αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr για την απόδοση της ομάδας στα ευρωπαϊκά ματς, τη διαχείριση των στόχων σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και τη δυναμική παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

Για την πρόκριση και πως αυτή ήρθε:

«Οι πρώτες στιγμές μετά τη νίκη είναι λιγάκι θολωμένες. Έχω χρόνια ν’ αγωνιστώ στην Ευρώπη. Η πρόκριση αυτή είναι ιστορική για τον Παναθηναϊκό γιατί επιστρέφει εκεί που ανήκει βήμα βήμα. Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν καταπληκτική, παίξαμε σχεδόν στο 70% των δυνατοτήτων μας, αλλά υπήρξε απόλυτη συγκέντρωση από την αρχή σε κάθε πόντο».

Για τη συνέχεια και αν μπορεί η ομάδα να διαχειριστεί και τους τρεις στόχους της:

«Η συνέχεια έχει ένα πολύ δύσκολο ματς, ντέρμπι θα έλεγα κόντρα στην ΑΕΚ. Πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα γιατί ουσιαστικά έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εμείς πρέπει στη συνέχεια, να δείξουμε μια σταθερή απόδοσή μέσα στους αγώνες και να ανεβάσουμε τον δείκτη της ποιότητάς μας. Με τους στόχους που έχουμε μπορώ να σου πω χωρίς καμία αμφιβολία πως για τους εγχώριους ειδικά, υπάρχει πίστη πως αυτή η ομάδα που έχει χτιστεί, είναι για μεγάλα πράγματα, όπου μεγάλα είναι η κατάκτηση των τίτλων.

Τώρα σχετικά με την Ευρώπη, υπάρχουν αρκετές ανταγωνιστικές ομάδες, αλλά εμείς πρέπει να αποβάλλουμε το άγχος, να παίζουμε πιο ελεύθερα για να έρθει η δικαίωση μέσα από τ’ αποτελέσματα.

Για τον κόσμο και την στήριξη που παρέχει με την δυναμική του παρουσία:

«Δεν υπάρχουν λόγια για τους οπαδούς μας. Κάθε φορά που βλέπω την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ανατριχιάζω και δεν μπορώ να το περιγράψω. Μου θυμίζει έντονα τις εποχές που παίζαμε στην Κυψέλη και γέμιζαν ασφυκτικά το γήπεδο. Μακάρι να επιστρέψουν σιγά σιγά αυτές οι εικόνες και να ξαναδούμε όλα τα γήπεδα γεμάτα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.