ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Blog – Χατζηνικολάου: «Στο ΣΕΦ για το διπλό όπως η ανδρική ομάδα»

Η Όλγα Χατζηνικολάου μέσα από το blog της στο Panathinaikos24.gr στέλνει μήνυμα... διπλού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο ΣΕΦ.

Blog - Χατζηνικολάου: «Στο ΣΕΦ για το διπλό όπως η ανδρική ομάδα»

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο blog της στο Panathinaikos24.gr:

«Καλησπέρα σας!

Δυστυχώς στο ευρωπαϊκό παιχνίδι που παίξαμε δεν δείξαμε καλό πρόσωπο και χάσαμε με μεγάλη διαφορά κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε οποιαδήποτε ελπίδα είχαμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση! Μπήκαμε στο παιχνίδι χωρίς ενέργεια και από την άλλη η ρωσική ομάδα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι!

Μας στεναχώρησε η ήττα, αλλά ακόμα περισσότερο η εμφάνιση μας. Το σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσουμε να μην παρουσιάσουμε ξανά αυτή την εικόνα. Οι φίλαθλοι μας ήταν συγκινητικοί, διότι για άλλη μια φορά δημιούργησαν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, κάνοντας από την πλευρά τους ότι μπορούσαν για να μας δώσουν ώθηση.

Ξέρουμε ότι θα είναι πάντα δίπλα μας και στα καλά και στα άσχημα. Πλέον όμως αφήνουμε πίσω μας τόσο την ήττα όσο και την κακή εμφάνιση και στρέφουμε την προσοχή μας στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Έφτασε η ώρα για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τα παιχνίδια είναι πολύ διαφορετικά και δεν παίζει πότε ρόλο τι αποτελέσματα κουβαλάνε οι δύο ομάδες. Σε αυτές τις αναμετρήσεις μιλάει η καρδιά και η ψυχή. Θα γίνει ένα παιχνίδι για δυνατά νεύρα, γιατί όλοι μας ξέρουμε τι σημαίνει ένα παιχνίδι μεταξύ των αιωνίων αντιπάλων.

Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό ρόστερ, έχει το πλεονέκτημα πως παίζει μέσα στην έδρα του, αλλά εμείς είμαστε οι περσινές πρωταθλήτριες και πάμε να παλέψουμε με όλη μας την ψυχή.

Το κάναμε μια φορά πέρυσι γιατί να μην το ξανακάνουμε! Πάνω απ’ όλα θέλουμε να χαρούν όλοι όσοι θα παρακολουθήσουν το ματς αυτό. Θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε τον δρόμο που χάραξε η ομάδα μπάσκετ των ανδρών του Παναθηναϊκού. Να αλώσουμε για δεύτερη φορά σε μια εβδομάδα το ΣΕΦ»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ