ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Προβάδισμα στους “Ζωσιμάδες”

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Προβάδισμα στους “Ζωσιμάδες”

Ξεχειλίζει από αγώνες το κουπόνι του Σαββάτου (27/11) και προσφέρει πολλές επιλογές για στοίχημα. Την πιο δυνατή πρόταση της ημέρας ξεχώρισε το Betarades.gr, που έρχεται από το ελληνικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ. Επιπλέον, στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε και προγνωστικά αγγλίας που αξίζουν προσοχής. Πάμε να δούμε που ποντάρουμε σήμερα.

Στις 19:30, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική της Super League.

Περίοδο φόρμας διανύει ο ΠΑΣ Γιάννινα, που προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες. Με πιο πρόσφατη αυτή με το εντυπωσιακό 0-5 κόντρα στον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας βελτιώσει σημαντικά την αμυντική λειτουργία του. Στον αντίποδα, μετράει μόλις μια νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια του. Από δεύτερο σερί αρνητικό αποτέλεσμα προέρχεται η ΑΕΚ, που ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα (2-3) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τα πάει, καλά, πάντως, μακριά από το γήπεδό της, έχοντας επικρατήσει στους δύο από τους τρεις πιο πρόσφατους αγώνες. Έχει ποιότητα, ειδικά μεσοεπιθετικά, και μπορεί να τα καταφέρει και στα Ιωάννινα.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Super League μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...