ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ισόπαλος ο Παναθηναϊκός Β κόντρα στον Καραϊσκάκη Άρτας (vid)

Ο Παναθηναϊκός Β αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Καραϊσκάκη Άρτας, με τους Σέχου - Θεοχάρη να πετυχαίνουν τα γκολ του τριφυλλιού.

Ισόπαλος ο Παναθηναϊκός Β κόντρα στον Καραϊσκάκη Άρτας (vid)

Το ματς

Μετά από ένα «γεμάτο» παιχνίδι, Παναθηναϊκός Β και Καραϊσκάκης Άρτας ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 στο «Γεώργιος Τσόκας», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση, πιέζοντας πολύ ψηλά, απείλησαν πρώτη φορά με σουτ του Ρούνεϊ μόλις στο 4’ και στο αμέσως επόμενο λεπτό πήραν το προβάδισμα.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.036 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όταν από σέντρα του Σταματή, με κεφαλιά-πάσα ο Ρούνεϊ έστειλε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Ντοναλντόνι πέτυχε ανενόχλητος με προβολή το 0-1.

Οι Πράσινοι προσπάθησαν να ξεπεράσουν το αρχικό σοκ, κράτησαν και κυκλοφόρησαν την μπάλα κυρίως από τα δεξιά, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τον τρόπο να γίνουν απειλητικοί μέσω οργανωμένης επίθεσης.

Η πρώτη αξιόλογη φάση τους καταγράφηκε στο 29ο λεπτό, με την παράλληλη μπαλιά του Βαγιαννίδη για τον Σέχου, που σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Γλυνό και κατέληξε κόρνερ.

Τελικά, από μια ακόμα προώθηση του Βαγιαννίδη, ο διεθνής αμυντικός του Παναθηναϊκού Β ανατράπηκε από τον Μπεκατώρο και ο Θεοχάρης ευστόχησε στο πέναλτι, κάνοντας το 1-1 στο 32’.

Μάλιστα, η ομάδα του Γιάννη Βονόρτα έφτασε κοντά στο 2-1 πριν την ανάπαυλα, με τον Σέχου να κλέβει και να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Χουάντερσον απέκρουσε εντυπωσιακά.

Ενώ από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπεκατώρου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χριστογεώργος έδιωξε και στην επαναφορά ο Ρούνεϊ σούταρε από την μικρή περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού.

Ο Παναθηναϊκός Β ήταν πιο δραστήριος στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, με τους Ηλιάδη και Μαραθωνίτη να έχουν δύο καλές στιγμές, στο 48’ και στο 52’.

Το Τριφύλλι συνέχισε να πιέζει, ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ με τον Μπεκατώρο να προλαβαίνει με σωτήριο τάκλιν τον Σαρδέλη πριν σουτάρει από το ύψος του πέναλτι, λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού.

Κάπως έτσι, από πολύ καλή κάθετη μπαλιά του Ηλιάδη, ο Σέχου βγήκε τετ α τετ με τον Χουάντερσον, που τον ανέτρεψε. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι πλευρά, για το 2-1 στο 65ο λεπτό.

Κόντρα στην ροή του αγώνα, τρία λεπτά μετά, οι Αρτινοί έφτασαν στην ισοφάριση, χάρη σε φοβερό σουτ του Ρούνεϊ από θέση έξω δεξιά, με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι της εστίας του Χριστογεώργου.

Από νέα κάθετη πάσα του Ηλιάδη προς τον Σέχου, ο δεύτερος πάτησε περιοχή, σούταρε απέναντι στον Χουάντερσον αλλά όχι «γεμάτα», ενώ η μπάλα αναπήδησε και στο χορτάρι, με την ευκαιρία για το 3-2 να χάνεται στο 71’.

Οι ευκαιρίες για το νικητήριο γκολ συνεχίστηκαν εκατέρωθεν, με την προσπάθεια του Ρούνεϊ στο 74’, ενώ μετά την ωραία συνεργασία των Σέχου και Κρυπαράκου, ο δεύτερος σούταρε από κοντά αλλά άστοχα, στην αμέσως επόμενη φάση.

Ο Παναθηναϊκός Β έψαξε το 3-2 μέχρι τέλους, αλλά δεν το πέτυχε ούτε στο 90′, με τον Ηλιάδη να γεμίζει από αριστερά και την κεφαλιά του Τσιριγώτη να περνάει ελάχιστα άουτ, ούτε καισ το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ματς, καθώς το σουτ του Σέχου από πλάγια θέση εντός περιοχής πέρασε κι αυτό πάνω από το τέρμα του Χουάντερσον.

Ενώ ίδια ήταν και η κατάληξη της προσπάθειας του Βιαγιαννίδη, το σουτ του οποίου υπό την πίεση του Γαλεάδη πέρασε ψηλά άουτ.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Ρόμπι (86’ Τσιριγώτης), Αντωνίου, Μαρτίνης, Θεοχάρης, Ηλιάδης, Μαραθωνίτης (62’ Κρυπαράκος), Αθανασακόπουλος (86’ Καρβούνης), Σαρδέλης (76’ Κούτσιας), Σέχου.

Καραϊσκάκης Άρτας: Χουάντερσον, Τάμπας, Γλυνός, Κλιγγόπουλος, Μπεκατώρος, Ναζίμ, Ρουμπανγκούκα (78’ Βαφειάδης), Ρούνεϊ, Δερμιτζάκης (85’ Κριστμάρεβιτς), Ντοναλντόνι (61’ Γαλεάδης), Σταμάτης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.