ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Καθάρισαν» την ΑΕΚ και πάτησαν κορυφή τα φίνα κορίτσια!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα εκτός έδρας της ΑΕΚ με 3-0 σετ και πάτησε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

«Καθάρισαν» την ΑΕΚ και πάτησαν κορυφή τα φίνα κορίτσια!

Τα «φίνα κορίτσια» πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της ΑΕΚ με 0-3 σετ και έπιασαν κορυφή ενώ ο Σύλλογος απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι μεγάλος με τις παίκτριες του «τριφυλλιού» να κρατάνε πανό μαζί με τις «κιτρινόμαυρες» για περαστικά στον μπασκετμπολίστα της ΑΕΚ Στέφαν Γέλοβατς Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού συνέχισε τις υψηλές πτήσεις και έπειτα από την πρόκριση επί της Οστράβα πέρασε νικηφόρα και με τρίποντο και μέσα από το «Απόστολος Κόντος».

Το σύνολο του Απόστολου Οικονόμου παρουσιάστηκε σοβαρό σε όλα τα σετ και με ομοιογένεια και έφτασε στην καθαρή νίκη σε μια έδρα που αναμένεται να δυσκολέψει αρκετούς αντιπάλους του.

Με τους τρεις βαθμούς ο ΠΑΟ βρέθηκε μόνος πρώτος στην κορυφή με ένα βαθμό περισσότερο από τον Ολυμπιακό και με δύο βαθμούς διαφορά από Άρη και ΠΑΟΚ.

Επιπλέον άφησε πολύ πίσω την ΑΕΚ στη βαθμολογία στην 5η θέση και οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Στο πρώτο σετ οι «πράσινες» ήταν ανώτερες ω στόσο δεν μπορούσαν να πάρουν εύκολα διαφορές από τον αντίπαλο τους, παρόλα αυτά όμως το κατέκτησαν με 22-25.

Το δεύτερο σετ ήταν ένας «πράσινος» μονόλογος και κατακτήθηκε εύκολα με 17-25 ενώ στο τρίτο σετ ο Παναθηναϊκός ζορίστηκε περισσότερο από όλα τα σετ ωστόσο και πάλι ήταν ψύχραιμος στο τέλος και το κατέκτησε με 24-26.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.