ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Με πίστη για «διπλό» στο ΣΕΦ οι πρωταθλήτριες – Για το σερί και το αήττητο

Μεγάλο ντέρμπι απόψε για την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, που αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό (17:45, Live Streaming), στο πρώτο μεγάλο crash test για το πρωτάθλημα της Α1.

Παναθηναϊκός: Με πίστη για «διπλό» στο ΣΕΦ οι πρωταθλήτριες - Για το σερί και το αήττητο

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν για το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ γυναικών, διεξάγεται σήμερα, με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό, σ’ ένα remake των περσινών συγκλονιστικών τελικών.

Οι «πράσινες» πάνε στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου, με σκοπό τη νίκη, ώστε να διατηρηθεί η αήττητη πορεία, αλλά και να γίνει το πρώτο μεγάλο βήμα για την διατήρηση των κεκτημένων.

Αγωνιστικά ζητήματα για το «τριφύλλι» δεν υπάρχουν, με την Ελένη Καπογιάννη να έχει στη σύνθεσή της τη Τζανάε Σμιθ που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο μεσοβδόμαδο ματς κόντρα στην Ενισέι, ενώ μένει να φανεί αν θα είναι διαθέσιμη και η Λιζέτα Κάιζερ, που αποτελεί και το τελευταίο μεταγραφικό «χτύπημα» για την ομάδα των πρασίνων.

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ 1.868 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον γηπεδούχο Ολυμπιακό, στη διάθεση του Μάρτινς Ζίμπαρτς θα βρίσκεται η Μισέλ Πλουφ. Το τζάμπολ του μεγάλο ντέρμπι θα πραγματοποιηθεί στις 17:45, με κάλυψη από το youtube και το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού, ενώ διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Τσολάκος, Θεονάς και Τηγάνης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.