ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Διαθέσιμα τα εισιτήρια με Χατάι

Στη διάθεση του κοινού βρίσκονται τα εισιτήρια του αγώνα της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού για το EuroCup κόντρα στη Χατάι, με την τιμή τους να κυμαίνεται στα 10 ευρώ.

Παναθηναϊκός: Διαθέσιμα τα εισιτήρια με Χατάι

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

«Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στην Ευρώπη και θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό στον όμιλο του στον εντός έδρας αγώνα με την Χατάι την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου (20:00) στο ΟΑΚΑ.

Οι «αιώνια πιστοί» έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις  με τις εντός και εκτός έδρας παρουσίες τους στο Eurocup και θα βρίσκονται για μια ακόμα φορά στο πλευρό του Συλλόγου.

Η αγορά εισιτηρίων έχει ανοίξει για όλους-ες μέσω viva και από το γραφείο μελών. Τα εισιτήρια των οργανωμένων βγαίνουν μόνο μέσω του γραφείου μελών.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.036 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η τιμή των εισιτηρίων του αγώνα είναι 10 ευρώ. Οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους στην είσοδο».

Αγοράστε τα εισιτήρια του αγώνα στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.viva.gr/tickets/sports/panathinaikos-ao-hatayspor/

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.