ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Και επίσημα στον Παναθηναϊκό η Κάιζερ!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση της σέντερ, Λινέτα Κάιζερ.

Και επίσημα στον Παναθηναϊκό η Κάιζερ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «πράσινου» Ερασιτέχνη:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Lynetta Kizer για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ

Πρόκειται για μια σπουδαία αθλήτρια με μεγάλη διεθνή καριέρα, η οποία αγωνίζεται ως center και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον ΠΑΟ.

H Αμερικανό-Βόσνια αθλήτρια (1,93μ.) με την πολυετή εμπειρία της τόσο στα ευρωπαϊκά γήπεδα όσο και στο WNBA έχει σπουδαίες διακρίσεις στην επαγγελματική της καριέρα και αναμένεται να ισχυροποιήσει το «τριφύλλι».

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Kizer δήλωσε στο pao1908.com«Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι ξανά στην Ελλάδα. Γνώρισα το προπονητικό επιτελείο και τις συμπαίκτριές μου και είμαι έτοιμη να βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ στην επίτευξη των στόχων του Παναθηναϊκού».

Αναλυτικά το πλούσιο βιογραφικό της:

WNBA:

2018 Minnesota Lynx

2017 Connecticut Sun

2016 Indiana

2015 Indiana

2014 Indiana

2013 Phoenix

2012 Tulsa

ΕΥΡΩΠΗ:

CCC Polkowice, Πολωνία

Çankaya, Turkey

Ολυμπιακός, Ελλάδα

Galatasaray, Turkey

Hatay, Turkey

Good Angels Kosice, Slovakia»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...