ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Το πάλεψε αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες

Ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο κομμάτι του ντέρμπι, ωστόσο στο τέλος ένα κακό διάστημα του στοίχισε, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί (70-64) στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής για την Α1 γυναικών.

Παναθηναϊκός: Το πάλεψε αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες

Ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο κομμάτι του ντέρμπι, ωστόσο στο τέλος ένα κακό διάστημα του στοίχισε, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί (70-64) στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής για την Α1 γυναικών.

Τα κορίτσια της Ελένης Καπογιάννη πάλεψαν και είχαν το προβάδισμα για αρκετή ώρα, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Το τριφύλλι είχε  το προβάδισμα για αρκετή ώρα, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο οι ισορροπίες άλλαξαν.

Οι πράσινες έφτανα να προηγούνται μέχρι και με επτά πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά δεν έχτισαν πάνω σε αυτό το προβάδισμα.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαιτητές έπαιξαν έδρα σε ορισμένες φάσεις.Ο Παναθηναϊκός λοιπόν το πάλεψε,αλλά δεν τα κατάφερε.

Το ματς

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός δε μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς αλλά γρήγορα βρήκε ρυθμό και με τρίποντο της Λύμουρα ισοφάρισε σε 9-9 στο 5’. Με πολύ καλές επιλογές στην επίθεση οι «πράσινες» προηγήθηκαν με 11-16 αλλά στο τέλος της περιόδου μαζεύτηκε η διαφορά (17-18).

Ο ΠΑΟ διατήρησε την καλή εικόνα του στο δεύτερο δεκάλεπτο σε άμυνα και επίθεση με τη Ριντ να έχει πετύχει 10 πόντους. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες 36-36.

Το ματς συνέχισε να είναι ντέρμπι με την επιστροφή των ομάδων στο παρκέ. Ο ΠΑΟ πέρασε μπροστά 42-48 με συνεχόμενους πόντους από τη Λύμουρα στα μισά της περιόδου αλλά το δεκάλεπτο έληξε ξανά ισόπαλο 53-53.

Στην τελευταία περίοδο το «τριφύλλι» βρέθηκε πίσω με 61-55 αλλά κόντρα σε όλους και σε όλα κατάφερε να μειώσει στο καλάθι στο 36’. Η κούραση όμως φάνηκε στο τέλος με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 70-64.

Διαιτητές: Τσολάκος-Θεονάς-Τηγάνης

Δεκάλεπτα: 17-18, 36-36, 53-53, 70-64

Ολυμπιακός (Ζίμπαρτς): Πλουφ 10, Τόλφρι, Σταμολάμπρου 12(3), Σταμάτη 11(1), Αλεξανδρή 2, Νικολοπούλου 6, Δίελα, Βίτολα 14, Χάμπλιν 15.

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ριντ 16, Ζιάκα, Λύμουρα 17(3), Σμιθ 4, Βιντσιλαίου, Γρηγοροπούλου, Στακ 8(2), Μυλωνάκη, Χολμς 12(1), Χατζηνικολάου 7(1).

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 36-36, 53-53, 70-64

Δείτε εδώ τα στατιστικά του ματς

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...