ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Χαίρομαι για τα παιδιά, ήταν δίκαιη νίκη»

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε ότι η νίκη επί του Παναιτωλικού ήταν δίκαιη και εξέφρασε την χαρά του για το γεγονός αυτό.

Γιοβάνοβιτς: «Χαίρομαι για τα παιδιά, ήταν δίκαιη νίκη»

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς:

«Χαίρομαι για τα παιδιά, είχαμε αρκετές αλλαγές και τα παιδιά που δεν είχαν παίξει έδειξαν καλά πράγματα. Παρά τις αλλαγές δεν χάσαμε την ουσία, παίξαμε καλά και αξίζαμε τη νίκη.

Η διαχείρηση ενός ρόστερ είναι το πιο δύσκολο πράγμα. Για εμένα είναι σημαντικό ότι όλοι δουλεύουν πάρα πολύ και βρίσκονται πάντα σε καλή κατάσταση, οι επιλογές είναι δικές μου και είναι μόνο 11. Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια την Τετάρτη και την Κυριακή και η βοήθεια των παιδιών που δεν είχαν πολλά λεπτά είναι σημαντική».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.663 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.