ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ο Δεκέμβρης που κρίνει πολλά – Πέντε αναμετρήσεις στην Αθήνα για το «τριφύλλι»

Ο τελευταίος μήνας του 2021 θα κρίνει πολλά για τον Παναθηναϊκό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Παναθηναϊκός: Ο Δεκέμβρης που κρίνει πολλά - Πέντε αναμετρήσεις στην Αθήνα για το «τριφύλλι»

Ο τελευταίος μήνας για το 2021 όπως φαίνεται, θα είναι ο πλέον κομβικός για τον Παναθηναϊκό και τους στόχους του.

Πως οι «πράσινοι» μπορούν να διαχειριστούν 4+1 αναμετρήσεις και να ολοκληρώσουν το 2021 με θετικό πρόσημο και ξεκάθαρες σκέψεις για την επόμενη χρονιά.

Την Τετάρτη (01/12), οι «πράσινοι» παίζουν το πρώτο ματς από μια σειρά αγώνων που θα κληθούν να δώσουν εντός λεκανοπεδίου. Πέρα από την πρώτη αναμέτρηση για τον θεσμό του Κυπέλλου κόντρα στο Βόλο, οι «πράσινοι» μέσα στο Δεκέμβριο θα κληθούν να δώσουν άλλες τέσσερις για το πρωτάθλημα της Super League.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.904 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πρωτάθλημα της Super League, οι «πράσινοι» θα παίξουν δύο αγώνες εντός Λεωφόρου με Ατρόμητο (13η αγωνιστική), αλλά και με ΠΑΣ Γιάννινα (15η αγωνιστική), με τις δύο αυτές αναμετρήσεις να έχουν απόσταση μεταξύ τους τρείς μόλις ημέρες. Πέρα από τα εντός Λεωφόρου ματς, το «τριφύλλι» θα δώσει και δύο εκτός έδρας, αρχής γενομένης από το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική, αλλά και εκείνο με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην πρεμιέρα του β’ γύρου.

Αν στα ματς αυτά, προστεθούν και τα δύο για το κύπελλο, θα δούμε πως ο Παναθηναϊκός μέσα στο Δεκέμβριο θα παίξει έξι αγώνες, οι οποίοι εν πολλοίς θα καθορίσουν στόχους, τα πέντε απ’ αυτά μέσα εντός Αθήνας.

Αναλυτικά τα ματς του Δεκεμβρίου

Τετάρτη 01/12 Παναθηναϊκός – Βόλος (Κύπελλο Ελλάδας)

Κυριακή 05/12 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 12η αγωνιστική

Σάββατο 11/12 Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 13η αγωνιστική

Τετάρτη 15/12 Απόλλωνας Σμύρνης – Παναθηναϊκός 14η αγωνιστική

Κυριακή 19/12 Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 15η αγωνιστική

Τετάρτη 22/12 Βόλος – Παναθηναϊκός (Κύπελλο Ελλάδας)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...