ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Έχει γκολ στο “Ipurua”

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Έχει γκολ στο “Ipurua”

Μπορεί οι επιλογές να είναι περιορισμένες στο κουπόνι οπαπ της Δευτέρας (29/11), ωστόσο το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο, με δράση σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως και σε Αργεντινή, Βραζιλία. Το Betarades.gr ξεχώρισε την πιο δυνατή από τις προτάσεις στοιχήματος, που έρχεται από τη Segunda Division και την αναμέτρηση Εϊμπάρ – Χιρόνα, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Εσεις μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε βαθμολογίες για αμέτρητες λίγκες και φυσικά βαθμολογία σούπερ λιγκ.

Η Έιμπαρ δεν έχει καταφέρει να βρει σταθερότητα στο τελευταίο διάστημα και αυτό έχει αντίκτυπο στην απόδοσή της, τα αποτελέσματά της και τη βαθμολογική της συγκομιδή. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τη Λούγκο (2-2), σ’ ένα ματς που αντέδρασε από το 2-0 των γηπεδούχων, όμως δεν εκμεταλλεύτηκε εν τέλει το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε στο τελευταίο ημίωρο. Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία στα πρόσφατα πέντε παιχνίδια, μετρά επίσης ισάριθμες νίκες και μία ήττα.

Η Χιρόνα συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και εξακολουθεί να πραγματοποιεί ανοδική πορεία. Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη εναντίον της Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’ (1-2) όπου επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και της πιο έμπειρης ομάδας. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη στα πρόσφατα πέντε ματς για το συγκρότημα του Μίτσελ, μετρά επίσης μία ήττα σε αυτό το διάστημα, εκείνη από την Τενερίφη εκτός έδρας, με σκορ 2-1. Οι Καταλανοί πέρασαν επιτέλους στο πρώτο μισό της κατάταξης και “βλέπουν” εξάδα. 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Δευτέρας!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...