ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ανάσες για Ρούμπεν μετά από 962 λεπτά συμμετοχής

Ο Ισπανός αμυντικός-μέσος μετά από δέκα συμμετοχές στο πρωτάθλημα, πήρε τις πολύτιμες ανάσες που χρειαζόταν ενόψει συνέχειας.

Παναθηναϊκός: Ανάσες για Ρούμπεν μετά από 962 λεπτά συμμετοχής

Για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος δεν αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό ο Ρούμπεν Πέρεθ.

Ο πολύπειρος αμυντικός-μέσος κατέγραφε συνεχή παρουσία στην ενδεκάδα των «πρασίνων» και μετά από 962 συνολικά λεπτά συμμετοχής, έμεινε εκτός αποστολής στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο Ρούμπεν έπρεπε να πάρει κάποιες ανάσες, καθώς το πρόγραμμα στη συνέχεια θα είναι αρκετά επιβαρυμένο, ωστόσο στα επόμενα ματς θα δηλώσει παρουσία, καθότι από τους πιο κομβικούς παίκτες στο αγωνιστικό πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 18.800 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τις προηγούμενες ημέρες ο Ισπανός έκανε αποφόρτιση στο Κορωπί και ενώ ήταν απόλυτα διαθέσιμος για το ματς κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου, κρίθηκε απαραίτητο από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην αγωνιστεί και να πάρει τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.