ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τα εισιτήρια με Ολυμπιακό για το βόλεϊ γυναικών

Στη διάθεση του κοινού τέθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για την Α1 βόλεϊ Γυναικών.

Τα εισιτήρια με Ολυμπιακό για το βόλεϊ γυναικών

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα του γυναικείου τμήματος βόλεϊ κόντρα στον Ολυμπιακό για την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στις 15:00 στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Volleyleague. Τα «φίνα κορίτσια»βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και αναμένουν τη συμπαράσταση των οπαδών του «τριφυλλιού» ώστε να παραμείνουν στην κορυφή και μετά το ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο.

Ο Παναθηναϊκός ενημερώνει ότι οι κατοχοι των καρτών διαρκείας θα μπαίνουν κανονικά στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους ενώ η αγορά των υπολοίπων εισιτηρίων θα γίνεται μέσω viva.gr στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://www.viva.gr/tickets/festival/sports/panathinekos-ao-osfp-volley-league-gynekon/

Σας γνωρίζουμε ότι θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης εντός έξι μηνών.

Η χωρητικότητα του γηπέδου δεν θα ξεπεράσει τα 800 άτομα και παρακαλείσθε για την έγκαιρη προσέλευση στο γήπεδο από τις 13:45 προς αποφυγή συνωστισμού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...