ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης ο Σένκεφελντ

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ προπονήθηκε κανονικά σήμερα και βγάλει και αύριο όλο το πρόγραμμα υπάρχει ενδεχόμενο να βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με τον Βόλο.

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης ο Σένκεφελντ

Σε δύο γκρουπ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης». Όσοι αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα του παιχνιδιού κόντρα στον Παναιτωλικό ακολούθησαν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Στο πρόγραμμα μετείχε και ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Αποφόρτιση έκανε ο Ρούμπεν, ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησαν οι Καρλίτος, Ιωαννίδης, Λούντκβιστ, Κουρμπέλης και θεραπεία οι Πούγγουρας, Αγιούμπ, Μπεκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.