ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Αίτημα του Παναθηναϊκού για Video Challenge στο ντέρμπι

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα ώστε να υπάρξει video challenge στο ντέρμπι των Γυναικών με τον Ολυμπιακό.

Αίτημα του Παναθηναϊκού για Video Challenge στο ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό την άλλη Δευτέρα για το Volley League.

Η διοίκηση του τριφυλλιού ζήτησε  από την ΕΣΑΠ να παραχωρηθεί η τεχνολογία του Video Challenge που χρησιμοποιείται στο πρωτάθλημα των ανδρών.

Σκοπός της κίνησης αυτής είναι να περιοριστούν τα λάθη και να μην κριθεί κάποιος πόντος ή ακόμα και ολόκληρο το ματς σε μια λάθος απόφαση.

Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε  άνθρωπο του Τριφυλλιού!
Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε άνθρωπο του Τριφυλλιού! 499 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν εχουν γίνει ουκ ολίγες… ομορφιές.

Πλέον αναμένεται η απάντηση της Λίγκας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η χρήση της τεχνολογίας του Video Challenge θα γίνει με έξοδα του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.