ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Βλέπει Βόλο με στόχο να βάλει τις βάσεις πρόκρισης

Μετά τις δυο σερί επικρατήσεις στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Βόλο την Τετάρτη (19:00) στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός: Βλέπει Βόλο με στόχο να βάλει τις βάσεις πρόκρισης

Μετά τις δυο σερί επικρατήσεις στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Βόλο την Τετάρτη (19:00) στη Λεωφόρο.

Στο πράσινο στρατόπεδο υπάρχει ικανοποίηση για την επίτευξη των στόχων στα δυο τελευταία ματς. Ανατροπή κόντρα στη Λαμία και σχετικά εύκολη νίκη επί του Παναιτωλικού. Σύνολο, 6 πολύτιμοι βαθμοί για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, η οποία ήταν σοβαρή, κυριαρχική και πήρε πολλά πράγματα από παίκτες που μέχρι πρότινος δεν είχαν αγωνιστεί πολύ. Οι Βιγιαφάνιες, Μακέντα, Μαουρίσιο, Αϊτόρ δήλωσαν παρόντες και ο Σέρβος τεχνικός μόνο ικανοποιημένος μπορεί να είναι ενόψει της συνέχειας, βλέποντας ότι μπορεί να ποντάρει σε περισσότερους ποδοσφαιριστές στον… μαραθώνιο πρωταθλήματος και Κύπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει με πρωινή προπόνηση την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Βόλο. Ο μοναδικός στόχος, φυσικά, είναι να μπουν οι βάσεις πρόκρισης από το πρώτο ματς, απέναντι σε μια ομάδα που δε θα είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ είναι διαθέσιμος, αφού χθες μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα, ενώ σήμερα αναμένεται να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς και Ρούμπεν που απουσίαστε από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό λόγω επιβάρυνσης.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.860 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.