ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σεισμός τώρα βόρεια από το Αίγιο – Το επίκεντρο

Η ανακοίνωση από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο

Σεισμός τώρα βόρεια από το Αίγιο - Το επίκεντρο

Σεισμός τώρα σημειώθηκε βόρεια από το Αίγιο, με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο. Πόσο μετρήθηκε το βάθος σεισμού Σημειώθηκε σεισμός τώρα βόρεια από το Αίγιο. Ο σεισμός είχε μέγεθος 4 Ρίχτερ και σημειώθηκε στις 16.20 σήμερα Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 17 χλμ. βόρεια από το Αίγιο. Το βάθος σεισμού μετρήθηκε στα 5 χλμ.

Σεισμός τώρα στο Αίγιο – Ο χάρτης με το επίκεντρο © gein.noa.gr Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σημειώθηκαν δύο σεισμικές δονήσεις με διαφορά λίγων λεπτών στην Ικαρία, οι οποίες έγιναν αισθητές και έβγαλαν στον δρόμο τους κατοίκους του νησιού.

Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς
Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς 212.005 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Πηγή: https://www.athensvoice.gr/greece/737325-seismos-tora-voreia-apo-aigio-epikentro?fbclid=IwAR28qIEQSSq9k2NpB0EPB0vtNyS9zrobv90DlR6SxY4Nfz_BKHqglq1xkwA»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...