ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η μικρή προϊστορία με τον Βόλο είναι… πράσινη

Ο Βόλος διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο, αλλά έως τώρα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ τον Παναθηναϊκό.

Η μικρή προϊστορία με τον Βόλο είναι… πράσινη

Υποδέχεται τον Βόλο αύριο ο Παναθηναϊκός για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, σε ένα ματς ομολογουμένως δύσκολο. Και γιατί η κλήρωση είχε πολλές περισσότερο «ευνοϊκές» ομάδες (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός θα παίξουν με ομάδες της β’ κατηγορίας) και γιατί ο Βόλος είναι μια ομάδα που έχει δείξει στο πρωτάθλημα πως δεν… μασάει.

Ισοπαλία έφερε στην Τούμπα, έχασε με το ζόρι και στο τελευταίο λεπτό στο Καραϊσκάκη. Μόνο στη Λεωφόρο έφυγε με… πεντάρα, αλλά εκεί κατέβηκε μάλλον με τρόπο αφελή. Ήρθε για να παίξει φουλ ανοιχτά και την πάτησε στους ανοιχτούς χώρους, σε ένα ματς που στο ημίχρονο ήταν 4-0.

Το ενδιαφέρον γύρω από το ματς με τον Βόλο είναι πως η ομάδα της Μαγνησίας δεν έχει καταφέρει ακόμα να πετύχει νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Στη σύντομη έως τώρα ιστορία της και στη μόλις τρίτη σεζόν τους στη Superleague, οι Βολιώτες έχουν κάνει αρκετές… κηδείες. Αλλά ποτέ δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους «πράσινους» σε σύνολο πέντε αναμετρήσεεων.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 34.981 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρεις νίκες για τον Παναθηναϊκό και δύο ισοπαλίες είναι έως τώρα η… σούμα από τα πέντε ματς που έχουν δώσει οι δύο αντίπαλοι. Και μάλιστα η μία από τις δύο ισοπαλίες ήρθε με γκολ του Βόλου στο τελευταίο λεπτό. Ήταν στο περσινό ματς του ΟΑΚΑ, στο ντεμπούτο του Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός έχει δύο εντυπωσιακές νίκες με ευρύ σκορ απέναντι στον Βόλο. Το φετινό 5-1 και το 4-1 στο Πανθεσσαλικό την 1η Μαρτίου 2020. Έχει επίσης το περσινό 2-0 και πάλι στο Πανθεσσαλικό, με τα γκολ του Καμπετσή και του Ιωαννίδη. Οσο για τη δεύτερη ισοπαλία, ήταν κι αυτή με το ίδιο σκορ (1-1) στο πρώτο παιχνίδι στην ιστορία των δσύο ομάδων, στις 8 Δεκεμβρίου του 2019 στον Βόλο. Με τον Παναθηναϊκό να προηγείται χάρη σε πέναλτι του Χατζηγιοβάνη και τον Βόλο να ισοφαρίζει με τον Μουνίθ, που πλέον αγωνίζεται στον Ατρόμητο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.