ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Sold out το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός!

Καρφίτσα δεν θα... πέφτει στον Αγ. Θωμά αύριο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Α1 Γυναικών.

Sold out το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός!

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια για τον αγώνα του πρωταθλήματος της Volley League γυναικών με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου και ώρα 3μ.μ., έχουν εξαντληθεί. Οι «αιώνια» πιστοί θα βρίσκονται για ακόμη μια φορά δίπλα στην ομάδα, δείχνοντας την αγάπη και τη στήριξή τους στο Σύλλογο.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας και εισιτηρίων παρακαλείσθε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στο κλειστό του Αγίου Θωμά προς αποφυγή συνωστισμού.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.282 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σας γνωρίζουμε ότι θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης εντός έξι μηνών. Παρακαλείσθε να έχετε μαζί σας έγγραφο ταυτοποίησης (πχ ταυτότητα, διαβατήριο).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.