ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Υπάρχουν και εξαιρέσεις! Ποιοι ανεμβολίαστοι θα πληρώσουν 50 αντί για 100 ευρώ

Όσοι πολίτες άνω των 60 ετών δεν εμβολιαστούν έως τις 16 Ιανουαρίου 2022 θα πληρώνουν μηναίο διοικητικό πρόστιμο ύψους 100 ευρώ.

Υπάρχουν και εξαιρέσεις! Ποιοι ανεμβολίαστοι θα πληρώσουν 50 αντί για 100 ευρώ

Όπως αναφέρεται στην τροπολογία, καθιερώνεται για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού COVID – 19 όλων των γεννημένων έως και την 31η.12.1961 φυσικών προσώπων που έχουν την κατοικία ή τη συνήθη διαμονή τους εντός της ελληνικής επικράτειας.

Περισσότερα μ’ ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.