ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλεξανδρόπουλος: «Θέλουμε να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό ψηλά»

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αναφέρθηκε στη νίκη επί του Βόλου και στάθηκε στο γκολ που πέτυχε.

Αλεξανδρόπουλος: «Θέλουμε να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό ψηλά»

Αναλυτικά όσα είπε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος:

«Θέλαμε τη νίκη και ένα καθαρό σκορ, πετύχαμε ένα στα δύο. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Σίγουρα δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με τις κακές εμφανίσεις που είχαμε κάνει και έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό ψηλά και με τη διάρκεια θα είμαστε ευχαριστημένοι, όχι με 1-2 καλά αποτελέσματα», πρόσθεσε.

Τέλος, για το γκολ που πέτυχε είπε: «Ήταν σημαντικό που βάλαμε δεύτερο γκολ. Μυρίστηκα ότι ο αμυντικός θα ανοίξει την μπάλα, έκλεψα την μπάλα, είδα τον τερματοφύλακα πώς κινείτο και σκόραρα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.699 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.