ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Η καλύτερη «πράσινη» παρουσία σε Παγκόσμιο!

Το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού, είχε την πιο πλήρη αποστολή της ιστορίας του σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός: Η καλύτερη «πράσινη» παρουσία σε Παγκόσμιο!

Αναλυτικότερα η Κατερίνα Τόλιου κατέλαβε την 65η θέση, ενώ ο Αν. Γκατσίνα ήταν 33ος στο απλό ανδρών.

Σε ότι αφορά τη Σ.Σουρχάν ήταν 65η στο απλό γυναικών και πήρε την 33η θέση στο διπλό γυναικών. Τέλος, ο Ντίγιας έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις από όλους αφού πήρε την 9η θέση στο διπλό, ήταν 17ος στο απλό ανδρών και 17ος στο διπλό μικτό.

Από κει και πέρα η καλύτερη συγκομιδή μεταλλίων σε διεθνή διοργάνωση από αθλητή του Παναθηναϊκού θεωρούνται  τα μετάλλια (δύο χρυσά, δύο αργυρά και ένα χάλκινο) του Νίκου Κωστόπουλου σε Μεσογειακούς αγώνες.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.143 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...