ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Live streaming οι ανακοινώσεις για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό από τον Θάνο Πλεύρη

Τον τρόπο που θα ισχύει το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τους άνω των 60 εξειδικεύει ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Live streaming οι ανακοινώσεις για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό από τον Θάνο Πλεύρη

Τον τρόπο που θα ισχύει το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τους άνω των 60 εξειδικεύει ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Υπενθυμίζεται ότι το μέτρο ψηφίστηκε χθες, Τετάρτη από τη Βουλή, με τις ψήφους ΝΔ και ΚΙΝΑΛ.

Από τις 16 Ιανουαρίου θα αρχίζουν να επιβάλλονται τα πρόστιμα των 100 ευρώ σε όσους συμπολίτες μας είναι άνω των 60 ετών και δεν έχουν εμβολιαστεί. Η κυβέρνηση μετά τις ανακοινώσεις για νέα μέτρα, όρισε τις λεπτομέρειες για τα πρόστιμα αλλά και το πώς θα εντοπίζονται όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο.

Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60: Δείτε ζωντανά τις ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας

Τα πρόστιμα μπορεί να μειώνονται στα 50 ευρώ εάν πριν τα μέσα το μήνα κάποιος κλείσει ραντεβού και εμβολιαστεί. Αντίστοιχα και ο Ιανουάριος για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών θα υπολογισθεί μισός και τα πρόστιμα θα είναι 50 ευρώ.

Έκπληξη: Το επόμενο βήμα του Κώστα Μπακογιάννη
Έκπληξη: Το επόμενο βήμα του Κώστα Μπακογιάννη 148.635 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.