ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δύσκολο τεστ με ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα για τον Παναθηναϊκό

Δύσκολο ματς έχει μπροστά του απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κοντράρεται με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Euroleague (19:00, Novasports Prime - Panathinaikos24.gr).

Δύσκολο τεστ με ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα για τον Παναθηναϊκό

Οι «πράσινοι» μετά τις πολύ σημαντικές νίκες που πέτυχαν κόντρα στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την Euroleague θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη με καλή ψυχολογία, με στόχο να φύγουν από την πρωτεύουσα της Ρωσίας με ένα πολύ μεγάλο «διπλό».

Αγωνιστικά ο Δημήτρης Πρίφτης, έχει αρκετά ζητήματα να αντιμετωπίσει, καθώς στο σημερινό αγώνα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ιωάννη Παπαπέτρου που έμεινε στην Ελλάδα λόγω ίωσης, ενώ αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του Γιώργου Παπαγιάννη που αντιμετωπίζει ένα θέμα τραυματισμού στο πόδι.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 19:00, τηλεοπτική κάλυψη θα υπάρξει από το Novasports Prime, ενώ θα υπάρχει ενημέρωση λεπτό προς λεπτό και από το Panathinaikos24.gr.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 45.579 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεζ, Μιλιβόγε Γιόβτσιτς και Μίλαν Νέντοβιτς θα είναι οι τρεις διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.